Kornvalio Lietuvių Bendruomenė
Kornvalio Lietuvių Bendruomenė

Smagi diena moliūgų lauke

Liepos 16 diena buvo neeilinis šeštadienis – šią dieną vaikučiai su tėveliais rinkosi fermai ,,Riviera Produce” priklausančiame moliūgų lauke, kur vyko bendras jų laistymas. ,,Riviera Produce’’ šiemet maloniai sutiko užauginti mūsų bendruomenei tiek moliūgų, kiek tik prireiks norint išrinkti gražiausią moliūgą. Moliūgus planuojame drožinėti ar kitaip puošti  rudenį vyksiančios šventės ,,Mis moliūgas 2022” metu.

,,Riviera Produce’’ direktorius David Thomas taip pat atvyko į talką  ir smalsiems susirinkusiems vaikams maloniai sutiko papasakoti apie moliūgų auginimo ypatumus bei paslaptis.

Buvo labai graži, saulėta diena, tad mes su malonumu ant ištroškusių moliūgėlių išliejome apie 500 litrus vandens. Kai kurie vaikučiai   tądien jau ir išsirinko moliūgus, kuriuos drožinės konkurso metu, tad nepaslaptis jog būtent jiems ir kliuvo daugiausia vandens.

 Po kelių valandų intensyvaus darbo sėdome prie vaišių stalo. Maistas tiesiog tirpo burnoje… Neveltui sakoma, jog gamtoje valgant viskas skaniau.

Labai ačiū vaikučiams už jų nuoširdų triūsą tą gražią vasaros dieną laistant mūsų bendruomenei auginamus moliūgėlius.

Žinoma, didžiausia padėka ir ,,Riviera Produce’’ už pagalbą bei paramą mūsų  bendruomenei. Sėkmės jiems darbuose, na o mes lauksime pakvietimo gausiam moliūgų derliui nuimti.

JKKLB valdyba

Linas Klapatauskas

Daugiau nuotraukų nuotraukų Galerijoje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.